Ik heb een grote fascinatie voor mensen. Ik ontmoet ze graag, luister naar verhalen, de kleine en de grote emoties. En ik leer er heel veel van.... al van kindsbeen af.

Ook ikzelf heb kleine en grote emoties beleefd. Hierin ligt telkens de uitdaging om zo evenwichtig mogelijk met deze emoties om te gaan, er zoveel mogelijk uit te leren en trachten er sterker uit te komen.

Het is zo´n boeiende zoektocht voor mij. Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat ik me gelukkig voel met mezelf, de mensen rond mij en de wereld die we rondom ons creëren. 

Als je op die manier in het leven kan staan, kan je genieten van de kleine en de grote dingen. Ook al heeft het leven vele donkere kanten, des te meer in deze tijden...

Heel graag wil ik anderen helpen deze positieve emotionele evolutie te ervaren, waardoor ze hun zware rugzakje kunnen afzwieren en met nieuwe energie in het leven kunnen staan.

heartatwork logo wit achter.png

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij een erkend loopbaancentrum Heart@work. Wat al onze coaches gemeen hebben is dat we begeleiden vanuit ons hart. Geen standaardprocedures of ellenlange vragenlijsten. Wij leggen bloot waar jouw hart van gaat zingen. Elk loopbaantraject is anders en uniek. We zijn overtuigd dat we allemaal iets unieks te bieden hebben vanuit onze talenten, opleidingen, interesses en ervaringen. 

Maak kennis met ons loopbaancentrum Heart@work:

Ik ben ook verbonden aan de Huisartsenpraktijk DBRUG te St-job-in-‘t goor. Ook daar kan u terecht voor een afspraak. Deze kan via mij geboekt worden of rechtstreeks op de website: 

logo Dbrug.png
Rainbow_1_edited.jpg

Ervaringen van klanten

J.J.:  ´Op het moment dat ik de energie kwijt was in mijn job, kwam Nele op mijn pad. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar in haar gezellige praktijkruimte. Dankzij de gesprekken met haar, de denkoefeningen en de opdrachtjes die ze me gaf, heb ik inzicht gekregen in pijnpunten, energievreters en valkuilen. Maar ook in wat mijn energiegevers zijn en welke mogelijkheden binnen mijn handbereik liggen. Nele heeft me tools aangereikt om hiermee aan de slag te gaan. Deze heb ik niet alleen mee kunnen nemen in mijn job, maar ook in het dagelijkse leven. Ik vond deze loopbaanbegeleiding een fijne en inspirerende ervaring. Nele is een heel boeiende vrouw.´´